Join 200,000+ other SprintUsers for free at the #1 online community for Sprint cell phone customers! Win cool prizes in our weekly contests. Talk about the newest phones or post your question in our forums! Become a premium member and get unlimited Focus Uploads to your Sprint phone.

All visitors must register before they can post questions, contact other members or search our database of over 127,000 threads and 1.7 million posts. So what are you waiting for? Register for free today!


Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 18 votes, 4.78 average. Display Modes
Old 11-23-2012, 11:08 AM   #1
cheezit
Smartphone connoisseur
 
cheezit's Avatar
 
Join Date: Feb 22, '05
Location: Oregon
Posts: 615
Phone: Galaxy S 5
Thanks: 5
Thanked 9 Times in 9 Posts
SU$: 4,331
Sprint version of Samsung Galaxy S3.....

Does the Sprint version of the Galaxy S3 use a sim card like the Verizon and AT&T versions do? If so, will the Verizon one work in the Sprint version?
cheezit is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2012, 12:27 PM   #2
w7excursion
Hit Boy
 
w7excursion's Avatar
 
Join Date: Sep 3, '05
Location: The Upper Room
Posts: 15,732
Phone: KING S5
Trades: 10
Thanks: 324
Thanked 372 Times in 340 Posts
SU$: 115,633
I don't believe it does.
__________________
MY PHONE IS BETTER THAN YOURS!!! Stop reading me!
w7excursion is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2012, 01:29 PM   #3
tool2269
Rocket Surgeon
 
tool2269's Avatar
 
Mood: Ninja
Join Date: May 11, '04
Location: CC, TX
Posts: 3,289
Phone: Galaxy S3
Thanks: 143
Thanked 328 Times in 296 Posts
My Mood: Ninja
SU$: 18,772
Send a message via AIM to tool2269 Send a message via Yahoo to tool2269
Quote:
Originally Posted by w7excursion View Post
I don't believe it does.
definately does not have a sim card slot.
__________________
it prints $^&*ing money!
best thread ever.. and it's continuance.
tool2269 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 08:47 AM   #4
Keyla280
Telegraph User
 
Keyla280's Avatar
 
Join Date: Jul 27, '12
Location: Atlanta
Posts: 24
Phone: Samsung Galaxy3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SU$: 154
Only T-mobile and Sprint use Sim Cards, Verizon and AT&T don't
__________________
Sent from Samsung Galaxy S III
Keyla280 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 09:00 AM   #5
w7excursion
Hit Boy
 
w7excursion's Avatar
 
Join Date: Sep 3, '05
Location: The Upper Room
Posts: 15,732
Phone: KING S5
Trades: 10
Thanks: 324
Thanked 372 Times in 340 Posts
SU$: 115,633
ban
__________________
MY PHONE IS BETTER THAN YOURS!!! Stop reading me!
w7excursion is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 08:32 PM   #6
Catman51
Telegraph User
 
Catman51's Avatar
 
Join Date: Apr 28, '03
Location: Los Angeles
Posts: 27
Phone: Galaxy S3
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
SU$: 175
I think AT&T does, Sprint is not GSM, so no sim

Sent from my SPH-L710 using SprintUsers Forum
__________________
Steve M
Galaxy S III
Catman51 is online now   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 07:23 AM   #7
kg4icg
Walkie Talkie User
 
kg4icg's Avatar
 
Join Date: May 11, '06
Posts: 494
Thanks: 5
Thanked 44 Times in 20 Posts
SU$: 2,684
Sprint's Galaxy S3 has a embedded SIM, unlike TMobiles, AT&T and Verizon which have a removable SIM. In the case of Sprint and Verizon, the SIM is for LTE.
kg4icg is offline   Reply With Quote
Go Back SprintUsers.com > Devices > Android (Google) Based Phones > Samsung > Samsung Galaxy SIII > Sprint version of Samsung Galaxy S3.....

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:00 PM.


- SprintUsers.com is not affiliated with or endorsed by Sprint PCS -