Join 200,000+ other SprintUsers for free at the #1 online community for Sprint cell phone customers! Win cool prizes in our weekly contests. Talk about the newest phones or post your question in our forums! Become a premium member and get unlimited Focus Uploads to your Sprint phone.

All visitors must register before they can post questions, contact other members or search our database of over 127,000 threads and 1.7 million posts. So what are you waiting for? Register for free today!


Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-03-2006, 02:26 PM   #1
luv-my-phone
Two Cans & String User
 
luv-my-phone's Avatar
 
Join Date: Apr 4, '06
Location: Anniston, AL
Posts: 1
Phone: A920
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SU$: 12
Add a phone to existing SERO plan

I am wondering if it is possible to add another phone/line to my existing plan...I have the 500 min SERO now.Would I have to get rid of it to get an additional line or am I able to do both...Any help would be greatly appreciated....
luv-my-phone is offline  
Old 11-03-2006, 02:48 PM   #2
Shoshana
Cellular Phone User
 
Shoshana's Avatar
 
Join Date: Apr 27, '06
Location: Central Texas
Posts: 1,570
Phone: HTC Touch Pro
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
SU$: 8,190
You can't add a phone to a SERO but some people have added a second SERO account. And have 2 lines that way.
Shoshana is offline  
Old 11-03-2006, 02:54 PM   #3
MidwestDrummer
Go Big Red!!
 
MidwestDrummer's Avatar
 
Join Date: Oct 28, '05
Location: Lincoln, NE
Posts: 3,004
Phone: HTC EVO 4G
Trades: 2
Thanks: 0
Thanked 34 Times in 8 Posts
SU$: 21,813
Send a message via AIM to MidwestDrummer Send a message via MSN to MidwestDrummer Send a message via Yahoo to MidwestDrummer
It is definitely posible to have more than one SERO plan in your name. Having multiple lines share a SERO plan, however, is not at all possible.

EDIT: Yes, you would have to switch to a different plan in order to add a phone to an existing plan.
__________________

My phone and calling plan or Facebook or Twitter or WDMB
MidwestDrummer is offline  
Old 11-03-2006, 03:14 PM   #4
beyer1983
Telephone User
 
beyer1983's Avatar
 
Join Date: Sep 19, '06
Location: Kansas
Posts: 277
Phone: A900
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SU$: 480
as midwest said sero is not a sharable plan. you can have multipul sero plans on your account. and the only way i know of to set up the seros (existing or not) is from the sero website
__________________
This post just saved me a ton of $! This does not mean, however, that it reflects the views or policies of my employer.
Give a man a fish feed him for a day.. hit him in the head with a brick and suddenly fishing seems really trivial!
beyer1983 is offline  
Old 11-03-2006, 03:28 PM   #5
jumonjii
Digital PCS User
 
jumonjii's Avatar
 
Join Date: May 29, '06
Location: Waterford, Mich
Posts: 4,362
Phone: a920
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
SU$: 8,583
I have 2. A co worker has 3.

If you find the right rep, you can have them mirror the plan onto another line.
__________________
2 F&F 500's 1200 minutes each, 5pm nights, free incoming calls, free PAM, free Pick 5 + 2, Free Power Vision Ultimate
jumonjii is offline  
Old 11-03-2006, 03:32 PM   #6
beyer1983
Telephone User
 
beyer1983's Avatar
 
Join Date: Sep 19, '06
Location: Kansas
Posts: 277
Phone: A900
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SU$: 480
yeah but before you call into telesales to have them do it... make sure your not going to general consumer because they cannot do that... its not in their systems
__________________
This post just saved me a ton of $! This does not mean, however, that it reflects the views or policies of my employer.
Give a man a fish feed him for a day.. hit him in the head with a brick and suddenly fishing seems really trivial!
beyer1983 is offline  
Old 11-03-2006, 04:17 PM   #7
Ronkh
Evil Kraut driving mod
 
Ronkh's Avatar
 
Mood: Menopausal
Join Date: May 5, '03
Location: CT
Posts: 13,531
Phone: EVO, Tour
Trades: 1
Thanks: 6
Thanked 14 Times in 8 Posts
My Mood: Menopausal
SU$: 42,558
Send a message via AIM to Ronkh
Sero stuff belongs ONLY in Sero threads in tips and tricks

Thread closed
Ronkh is offline  
Go Back SprintUsers.com > General > Sprint Discussion > Add a phone to existing SERO plan

Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Phone as modem plan changes!!! shugpro Network & Data Quality /Airave & Related Services 43 02-17-2006 06:14 AM
Can I keep plan if I add a 'share minutes' phone vs. add a phone? imannie Network & Data Quality /Airave & Related Services 2 02-23-2005 11:01 PM
Need help with add a phone on retention plan krwshl Tips & Tricks - All Carriers 6 11-30-2004 02:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:21 AM.


- SprintUsers.com is not affiliated with or endorsed by Sprint PCS -