Join 200,000+ other SprintUsers for free at the #1 online community for Sprint cell phone customers! Win cool prizes in our weekly contests. Talk about the newest phones or post your question in our forums! Become a premium member and get unlimited Focus Uploads to your Sprint phone.

All visitors must register before they can post questions, contact other members or search our database of over 127,000 threads and 1.7 million posts. So what are you waiting for? Register for free today!


Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 18 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 10-30-2010, 03:54 PM   #1
Dan
Forever my Angel
 
Dan's Avatar
 
Mood: Relaxed
Join Date: Feb 6, '05
Location: western NY
Posts: 23,959
Phone: Verizon S7 Edge
Trades: 1
Thanks: 47
Thanked 753 Times in 616 Posts
My Mood: Relaxed
SU$: 129,291
A "simple" tool to reset your Airvana (3G) airave device

I have found that the stylus from my TP2 works great to press and hold the reset button on my Airvana device. For anyone with a PDA that is touch screen, try and see if your stylus will work to set up a device reset.
__________________
My angel is now an angel in heaven. 5/25/2000 - 12/5/2010. Rest in peace Alaina.
Dan is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2010, 04:42 PM   #2
monkeyboy
(candy)bar hopper
 
monkeyboy's Avatar
 
Join Date: Nov 11, '02
Posts: 4,403
Trades: 2
Thanks: 47
Thanked 294 Times in 243 Posts
SU$: 50,292
I use a toothpick, which is what was lying around when the CS agent asked me to reset the thing...
monkeyboy is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2011, 12:35 PM   #3
kraddic
Telegraph User
 
kraddic's Avatar
 
Join Date: Jan 27, '06
Location: OHIO
Posts: 10
Phone: HTC Evo 3D
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
SU$: 48
Paperclip works well too
kraddic is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2011, 09:07 AM   #4
KingCoop
Phone Whore
 
KingCoop's Avatar
 
Mood: Inspired
Join Date: Mar 4, '05
Location: USA
Posts: 2,265
Phone: iPhone 4
Trades: 2
Thanks: 130
Thanked 99 Times in 73 Posts
My Mood: Inspired
SU$: 1,615
Damn I should have looked in here... I just called account services and they gave me a direct number to Airave support who didn't even try to troubleshoot the Airvana. They just sent out a new one. I would have rather preferred to get this one working. Maybe a simple reset will do the trick.
__________________
iPhone 4 - VZW 1400 Min Fam Plan w/ 10 F&F | Unl Data | Unl Txt
KingCoop is offline   Reply With Quote
Go Back SprintUsers.com > General > Sprint Discussion > Network & Data Quality /Airave & Related Services > A "simple" tool to reset your Airvana (3G) airave device

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Airave voice lag/delay DesertSilver Sprint Discussion 13 06-15-2011 07:34 AM
Sprint Premier New Device Reset Rebate Eligibility exadyne Sprint Discussion 7 08-21-2010 04:04 PM
My troubles trying to get an Airave cage47 Rants, Debates, & Farewells - All Carriers 11 09-10-2009 09:36 AM
Sanyo Katana LX incompatible with Airave desktable Sprint Discussion 9 09-08-2009 07:54 PM
No Master Reset option in System Tools Folder IceSoul8tion Windows Mobile (6.x and earlier) 2 03-13-2008 03:02 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:29 AM.


- SprintUsers.com is not affiliated with or endorsed by Sprint PCS -